Uitleg

Hieronder vindt je meer uitleg en filmpjes over i-talamo.Je kunt ook met ons bellen, het nummer staat rechtsboven op de pagina.Of mail naar support@italamo.com

Een nieuw dossier maken

Een nieuw dossier wordt gebaseerd op een sjabloon. In het sjabloon zijn allerlei zaken voorgedefinieerd:

dataveldentabbladen voor documentenconcepttaken

Dit geeft een goede basis voor een gestructureerde samenwerking.

Documenten bewerken/wijzigen

Als je een document wilt bewerken, wordt eenmalig de i-talamo desktop client geïnstalleerd.Deze zorgt ervoor dat de juiste applicatie wordt geopend, zoals Word of Excel. Het document wordt vergrendeld, zodat anderen er niet tegelijkertijd in kunnen werken.

Als je een document bewaart, dan wordt automatisch een nieuwe versie aangemaakt.Na bewerking moet je het document weer ontgrendelen, waarmee het vrijgegeven wordt voor je teamgenoten. De lokaal aanwezige kopie wordt dan ook verwijderd.

>

Taak maken en weer afsluiten

Binnen een dossier kun je een taak aanmaken voor een teamgenoot. Met deadline en eventueel een document. Geen attachment, het document bevindt zich al in het dossier.

De taakeigenaar krijgt een mailtje, kan de taak behandelen en gereed melden.

Enkele instellingen

Via het tandwiel linksboven kun je je persoonlijke gegevens wijzigen en de taal instellen.

Dossiersjablonen

Een dossiersjabloon is de basis voor elk dossier. Het legt alvast verschillende zaken vast om structuur te bieden: datavelden, concepttaken, tabbladen.

Datacards en documentsjablonen

In een dossier kunnen datacards worden opgenomen. Zo’n datacard kan gegevens bevatten van klanten, produkten, studenten, etc. Datacards kunnen uit een centrale verzameling komen en in meerdere dossiers gebruikt worden, of privé zijn voor één dossier.De gegevens uit de datacards én die uit het dossier kunnen gebruikt worden om documenten te genereren op basis van een sjabloon.

Grafieken en rapportages

Er is een uitgebreide rapportagemogelijkheid in i-talamo. Je krijgt zo snel inzicht in het aantal openstaande dossiers, doorlooptijden, werklast per gebruiker, etc.Het is ook mogelijk om deze gegevens in .csv-formaat te downloaden om verder te verwerken in bv. Excel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.