Hoe kan ik een document bewerken in i-talamo?

Klik op het document. Je krijgt nu verschillende opties om een document te bewerken, afhankelijk van het type document en het platform (PC of tablet) waarop je werkt:

• Edit: Als je al de ‘i-talamo desktop interface’ hebt geïnstalleerd, dan opent het document automatisch in het juiste programma zoals Word of Excel. Zie verderop hoe je de ‘i-talamo desktop interface’ kunt installeren.
  • Open i-talamo editor: i-talamo beschikt over een ingebouwde functie om .odt-documenten (OpenOffice formaat) te bewerken. Deze optie wordt alleen getoond bij .odt documenten.
  • Download to edit: hiermee kun je het document downloaden naar je PC of tablet en het daar bewerken. Daarna kun je het weer uploaden. Het versiebeheer gaat automatisch.

Terug naar de veelgestelde vragen