Nieuwe release 24-11-2016

Claritas est etiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram.

24 November 2016 Marc Verspeek Comments Off on Nieuwe release 24-11-2016 i-talamo blog

De afgelopen weken hebben we hard doorontwikkeld aan i-talamo. Met resultaat!

Vereenvoudig je samenwerking en structureer je processen door te werken met digitale dossiers, waarin documenten, taken en chat samenkomen.
Nieuwe mogelijkheden in deze release:

Documentsjablonen. Het is nu mogelijk om documenten te genereren vanuit een sjabloon, waarbij data uit een dossier automatisch ingevuld kan worden. Hiermee kun je eenvoudig standaardbrieven maken in i-talamo.
Datakaarten. Behalve documenten kun je nu ook uitgebreid data vastleggen binnen een dossier. Denk aan contactgegevens van betrokken personen, produktgegevens, etc. Alles wat je nodig hebt voor een complete dossierafhandeling.

Tijdsregistratie. Je kunt vastleggen hoeveel tijd je besteedt aan een bepaald dossier. De tijdsregistratie kun je downloaden om deze verder te verwerken bijvoorbeeld voor doorbelasting aan je klant.

Intelligente Opberghulp. I-talamo analyseert nieuw toegevoegde documenten en doet een intelligente suggestie in welk dossier het document waarschijnlijk thuishoort. Dat scheelt tijd!

Herhalende taken. Voor periodieke taken, zoals een review of een vaste vergadering, kun je nu herhalende taken opnemen in een dossier. Zo vergeet je niets meer.

Grafieken en rapportages. Om een goed overzicht te krijgen van de hoeveelheid werk, voortgang en resultaten van dossierbehandeling zijn er nu een groot aantal grafieken beschikbaar. Het is ook mogelijk om gegevens over dossierbehandeling te downloaden in .csv-formaat, om verder te verwerken in Excel.

Extra beveiligingsmaatregelen. Er zijn verschillende (instelbare) zaken toegevoegd om veilig gebruik van i-talamo te bevorderen, zoals automatisch uitloggen na een periode van inactiviteit, blokkeren van een account na meerdere mislukte inlogpogingen, verplicht regelmatig wachtwoord vervangen en een IP-adresfilter waardoor gebruikers alleen binnen een bepaald netwerk gebruik kunnen maken van i-talamo.

Tags:

Like this article? there’s more where that came from.