Migrato partnership

25 november 2015 Marc Verspeek Leave a comment i-talamo blog

Migrato en i-talamo hebben een partnership gesloten om klanten te helpen hun files en documenten op te schonen en te migreren, om zo een vliegende start te kunnen maken in effectief en efficiënt samenwerken.

Diverse fileshares, een digitaal archief, lokale schijven en document management toepassingen. Overal staat digitale content, maar niemand kan meer wat vinden. De folderstructuur is alleen voor de insiders bekend. Afkortingen van vroeger die nu niemand meer weet. Migrato verzorgt analyse, opschoning en migratie naar moderne tools.

i-talamo zorgt ervoor dat teams efficiënt en effectief kunnen samenwerken door het bieden van gestructureerde documentopslag, communicatie en taakbeheer. i-talamo werkt op basis van cases, digitale dossiers, waarin alles rondom een project of werkproces is gebundeld. Niet alleen de content maar ook de context. i-talamo biedt overzicht en beheersbaarheid, bespaart (zoek-) tijd, kosten veroorzaakt door fouten en traceerbaarheid.

Het samenwerkingsverband tussen Migrato en i-talamo biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid om schoon ship te maken en met hernieuwde kracht teamsamenwerking op een hoger plan te brengen.

Tags:

Like this article? there’s more where that came from.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.