Kan ik meerdere workspaces gebruiken?

[section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” first_in_builder=”1″ _made_with_builder=”true”][row][column width=”2_3″ demo_text=”” demo_select=”” _made_with_builder=”true”][text_block text=”<p>Jazeker. Iedere gebruiker kan een Workspace aanmaken. Je kunt als gebruiker bijvoorbeeld voor je bedrijf, je tennisclub en je samenwerkingsverband aparte Workspaces hebben. Je hebt maar &eacute;&eacute;n gebruikersnaam. De factuur wordt per Workspace opgemaakt, dus als je in 3 Workspaces actief bent, wordt de abonnementsfee ook 3 keer in rekening gebracht.</p><p><a href="http://www.italamo.com/veelgestelde-vragen/">Terug naar de veelgestelde vragen</a></p>” _made_with_builder=”true”][/text_block][/column][column width=”1_3″ demo_text=”” demo_select=”” _made_with_builder=”true”][/column][/row][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section]