Is i-talamo vergelijkbaar met SharePoint?

[section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” first_in_builder=”1″ _made_with_builder=”true”][row][column width=”2_3″ demo_text=”” demo_select=”” _made_with_builder=”true”][text_block text=”<p>Nee. De inrichting van SharePoint vereist een serieuze inspanning. Lees de documentatie op de betreffende website maar eens. Simpelgezegd: om SharePoint in te zetten in je bedrijf moet je een gedegen project opzetten, met consultants en invoeringsplannen. Om i-talamo in te zetten meldt je je aan, je gaat er een halfuurtje voor zitten en je bent ermee aan de slag.</p><p><a href="http://www.italamo.com/veelgestelde-vragen/">Terug naar de veelgestelde vragen</a></p>” _made_with_builder=”true”][/text_block][/column][column width=”1_3″ demo_text=”” demo_select=”” _made_with_builder=”true”][/column][/row][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section]