Is i-talamo vergelijkbaar met Dropbox of Box.com?

[section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” first_in_builder=”1″ _made_with_builder=”true”][row][column width=”2_3″ demo_text=”” demo_select=”” _made_with_builder=”true”][text_block text=”<p>Ja en nee. Met deze diensten kun ook files in de cloud opslaan en overal beschikbaar hebben. Wil je je documenten beter georganiseerd hebben en bovendien gestructureerd samenwerken met anderen, dan kun je meer met i-talamo. De dossierblauwdrukken, taakbeheer, discussies en vele andere zaken geven n&eacute;t die extra structuur waardoor je samenwerking effici&euml;nter verloopt met een grotere beheersbaarheid.</p><p><a href="http://www.italamo.com/veelgestelde-vragen/">Terug naar de veelgestelde vragen</a></p>” _made_with_builder=”true”][/text_block][/column][column width=”1_3″ demo_text=”” demo_select=”” _made_with_builder=”true”][/column][/row][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section][section is_fullwidth=”” addcontainer=”container” margin=”” nopadding=”” grey=”” background_image=”” video=”” background_color=”” class=”” auto_generated=”” _made_with_builder=”true”][/section]