Hoe kan ik gebruikers uitnodigen of verwijderen binnen i-talamo?

Iedereen kan nieuwe gebruikers uitnodigen. Ga daarvoor naar ‘Configuration’, ‘Permissions’ en klik op ‘Invite user(s)’. De gebruiker die je uitnodigt ontvangt een mail met een link daarin. Als hij daarop klikt, kan hij zichzelf aanmelden en heeft vervolgens toegang tot jouw workspace.

Verwijderen van gebruikers

Het verwijderen van gebruikers kan alleen door de Workspace-manager gebeuren (meestal de eerste gebruiker van je Workspace), via ‘Administration Panel’ (rode tandwieltje), ‘Manage’, ‘All members’, ‘Delete’.

Terug naar de veelgestelde vragen