Wat gebeurt er als alle gebruikers door mij verwijderd zijn?

De inhoud van je workspace blijft nog een maand bewaard. Daarna wordt deze verwijderd. Op verzoek kunnen we deze periode verlengen.

Terug naar de veelgestelde vragen