Versiebeheer

Metadata

Records Management

i-talamo biedt alles wat je van een case document management systeem mag verwachten. Documenten kunnen voorzien worden van metadata, opgeslagen worden in de cloud storage en het versiebeheer stelt alle versies veilig. Tevens kun je deadlines instellen, bewaar- en vernietigingstermijnen instellen en kun je met een zoekfunctie snel zoeken naar bestanden en gegevens.

Dossier vorming

i-talamo biedt al hulp in de pré document management systeem fase, door “documenten in ontwikkeling” op een gestructureerde manier op te slaan in de cloud. Omdat er vaak door meerdere mensen samen aan een document wordt gewerkt, is voor herkenbaarheid gekozen voor een dossiermap- of case structuur. Het versiebeheer zorgt ervoor dat al deze mensen altijd werken aan de laatste versie van het document.

Taak en taakbeheer

Vanuit een dossier kunnen taken worden toegewezen. i-talamo zorgt er met een notificatie systeem voor dat deze taken ook worden opgevolgd. Taken kunnen tevens worden overgedragen of worden overgenomen. In het i-talamo scherm kun je aan de hand van progressiebalken de voortgang volgen.

Business chat/discussies

Omdat vaak niet alleen de documenten van belang zijn, maar ook de context waarin deze documenten tot stand zijn gekomen, is het mogelijk om de discussies rondom het document op te slaan in het desbetreffende dossier. i-talamo als document management systeem biedt een “whatsapp-like” business chat, die ervoor zorgt dat er geen waardevolle informatie verloren gaat.

Actieve documenten

Veel documenten bevatten belangrijke data die niet over het hoofd mag worden gezien. Denk bijvoorbeeld aan de verloopdatum van een contract. Documenten kunnen binnen i-talamo worden voorzien van een actie datum, waarop er middels het notificatie systeem tijdig een signaal zal worden verzonden naar de case/document eigenaar.

Wil je meer informatie over i-talamo als document management systeem? Neem dan contact met ons op.

 

Ik wil meer informatie!

[contact-form-7 404 "Not Found"]